Bijbelse Bron Themadag Gorredijk

Zaterdag 25 februari Gorreijk

Bijbelse Bron organiseert op diverse locaties in Nederland themadagen en conferenties. Door deze themadagen willen we de Gemeente van de Heer Jezus bemoedigen en aansporen om vast te houden en standvastig te blijven. Ondanks wat er gebeurt om ons heen zowel in de kerk als in de wereld mogen wij vol verlangen uitzien naar de Gezegende Hoop, de Heer Jezus Christus die binnenkort komen zal voor Zijn gemeente.

Zaterdag 25 februari organiseert Bijbelse Bron een nieuwe themadag in Gorredijk. Het wordt een dag van ontmoeting, verdieping en verbinding. In de ochtend spreekt Frans van Herwijnen over het thema: ‘De ontwikkelingen in de christenheid in het licht van de wederkomst’. Dick Wolbers spreekt in de middagsessie over het thema: ‘De huidige ontwikkelingen in de wereld in het licht van de wederkomst’.

Deelname is gratis. Wel wordt er een collecte gehouden voor de onkosten. Aanmelden is nodig.


Verdere informatie over het programma volgt nog. Starttijd 9.30 uur inloop. Einde dag 15.00 uur


Meehelpen aan deze dag?

We zoeken mensen die willen helpen bij het collecteren, welkomstteam, toezicht en hand en span diensten in de zaal. Bediening laptop/beamer tijdens het zingen, boekentafel. Enz. Wil je helpen? Stuur dan je contactgegevens incl. telefoonnr. naar info@bijbelsebron.nl

Locatie

De Skans
Loaijersstrjitte 2, 8401 DV Gorredijk

Aanmelden themadag

Datum

25 feb 2023
Verlopen!

Tijd

09:30 - 15:00

Meer Info

Aanmelden

Locatie

De Skâns
Loaijersstrjitte 2, 8401 DV Gorredijk
Categorie

Organisator

Bijbelse Bron
Aanmelden