‘De volheid van de Heilige Geest’ | deel 2.

Vanaf dinsdag 12 september starten wij een maandelijkse bijbelstudieserie over de Heilige Geest. Het thema van deze serie is: ‘De volheid van de Heilige Geest’ en deze wordt gegeven door Dick Wolbers. Het is een zeer actuele studie over de persoon en het werk van de Heilige Geest. Met deze serie willen we laten zien wat de Bijbel bedoelt als het gaat om de Heilige Geest.

Er is veel te doen over dit onderwerp maar er is ook veel wat niet juist wordt begrepen. We laten zien wat Gods Woord hierover zegt en willen op een eerlijke manier wijzen op teksten die door verkeerde exegese en interpretatie leiden tot het mis-verstaan van het werk van de Heilige Geest.

  • Inloop met koffie of thee vanaf 19.00 uur
  • De studie start om 19.30 uur

Deel 2:

Het werk van de Heilige Geest bij de bekering en wedergeboorte.

Doop, verzegeling en zalving met de heilige Geest.

De Heilige Geest en vuur.

Kosten

In principe wordt het onderwijs gratis aangeboden. 

Natuurlijk vinden we het fijn, dat als je deel gaat nemen of wilt helpen bij het verspreiden van Bijbelgetrouw onderwijs, ons wilt steunen met een eenmalige gift of, als je dat nog niet bent, vriend wil worden van Bijbelse Bron vanaf 10 euro per maand. Kijk daarvoor op de website onder het kopje ‘gift geven’. Een gift geven, of vriend worden, is dus niet een voorwaarde om mee te mogen doen

Aanmelden voor deze studieserie is wel nodig. Je kunt tevens flyers aanvragen zowel fysiek als digitaal om daarmee anderen uit te nodigen.

Locatie:
Kringloop Second Chance
De Moarrewei 13
9104 LA Damwoude

Datum

10 okt 2023
Verlopen!

Tijd

19:30 - 21:30

Locatie

Kringloopwinkel Second Chance.
De Moarrewei 13 Damwoude

Organisator

Bijbelse Bron | Dick Wolbers