Aanmelden studie in Harlingen

‘De wereldgebeurtenissen door het oog van een profeet’ – Daniël – Tinus Geertsma

Nieuwe serie op locatie

Vanaf 15 oktober 2022 gaan we 1 x per maand op een zaterdagavond een bijbelstudieserie organiseren over het Bijbelboek Daniël.

Het thema van deze serie is: ‘De wereldgebeurtenissen door het oog van een profeet’ – Daniël.
Spreker: Tinus Geertsma

Als geen ander laat Daniël ons een blik werpen op de geschiedenis van de wereld nadat God Zich van Israël heeft teruggetrokken en de “tijden van de volken” zijn aangebroken. Deze periode loopt tot de komst van de Messias als Hij Zijn vrederijk van 1000 jaar zal oprichten. Veel van wat Daniël profeteerde is reeds vervuld; een ander deel wacht op (spoedige) vervulling. In deze serie lezingen gaan we hier dieper op in.

Deelname is gratis. Wel wordt er een collecte gehouden voor de onkosten. Inloop met koffie of thee vanaf 19.00 uur. We beginnen met de studie om 19.15 uur. (3 lesblokken van 30 minuten). Omdat er een beperkt aantal stoelen zijn is aanmelden voor deze studieserie noodzakelijk.

Data 2022 (zaterdagavond)

  • 15 oktober
  • 12 november
  • 10 december

De Bijbelstudieserie wordt gegeven in het gebouw aan de Kanaalweg 20, 8861 KE Harlingen

Locatie

Kanaalweg 20,
8861 KE Harlingen

Aanmelden Studie Daniël

.

Naam(Vereist)
Ik wil mij opgeven voor:(Vereist)
Met hoeveel mensen kom je?
Deze informatie gebruiken wij uitsluitend om te weten uit welke regio alle bezoekers komen. Met de informatie kunnen wij beter inzicht krijgen waar we nog meer studies kunnen en mogen organiseren.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.