Geestelijke toerusting in een veranderend klimaat – Deel 2

Bouw jij met ons mee?

Voor het maken van deze studies zijn wij afhankelijk van giften. Jouw bijdrage maakt een wezenlijk verschil en helpt om verschillende generaties Bijbelgetrouw onderwijs te geven. Bouw jij met ons mee?

Waar gaat deze studie over

Geestelijke toerusting in een veranderend klimaat – Deel 2

Lessen van vervolgde christenen om weerbaar te zijn.

Christenen in Nederland worden een steeds kleinere minderheid. Het begrip voor Bijbelse opvattingen over seksualiteit en ethische kwesties verdwijnt steeds meer. De positie van het bijzonder onderwijs wordt steeds vaker ter discussie gesteld. Hoe kunnen christenen zich opstellen in een klimaat waarin nog maar weinig begrip is voor Bijbelse opvattingen en standpunten?

Richard Groenenboom is journalist en als woordvoerder werkzaam bij SDOK, een organisatie die zich inzet voor vervolgde christenen. De afgelopen jaren sprak hij wereldwijd veel vervolgde christenen. Ze leerden hem hoe je als christen geestelijk weerbaar kunt zijn in een klimaat van onbegrip en vervolging. In deze lezing houdt Groenenboom een spiegel voor. Wat kunnen we leren van onze vervolgde broeders en zusters als het gaat over het bepalen van onze houding in een veranderend klimaat in Nederland?

Bestel gratis boek “Een jas met Kogelgaten” op de website van de SDOK: www.sdok.nl/kogelgaten

Andere studies die we graag onder de aandacht brengen