Bijbelse Bron Themadag Assen

Bijbelse Bron organiseert op diverse locaties in Nederland themadagen en conferenties.

Door deze themadagen willen we de Gemeente van de Heer Jezus bemoedigen en aansporen om vast te houden en standvastig te blijven. Ondanks wat er gebeurt om ons heen zowel in de kerk als in de wereld mogen wij vol verlangen uitzien naar de Gezegende Hoop, de Heer Jezus Christus die binnenkort komen zal voor Zijn gemeente.

De themadagen zijn dagen van ontmoeting, verdieping en verbinding.  Deelname is gratis. Wel wordt er een collecte gehouden voor de onkosten. Aanmelden is noodzakelijk.

Spreker Armand Gimbrere | Thema: “Verleiding”

Intro:

Verleiding of verzoeking is een monster dat de oorlog wint in het leven van veel mensen, ook in de levens van christenen. Sommigen hebben zelf ervaren dat dit gepaard gaat met een groot gevoel van verslagenheid, als verleiding de controle overneemt in het bestaan. We onderzoeken vanuit Gods Woord wat verleiding precies is, welke gevolgen het kan hebben als we er aan toegeven, maar vooral gaan we in op de vraag: hoe gaan we om met verleiding?

Spreker Erik Bruinenberg | Thema: “Jezus alleen”

Intro:

Het onderwerp ‘Jezus alleen’ is een onderwerp die in alle tijden uiterst relevant is. Paulus probeerde de gelovigen daarvan te doordringen in de brief aan de Colossenzen. Naarmate de dag van Zijn komst steeds dichterbij komt en de wereld steeds instabieler wordt, is de oproep dat Jezus alleen volkomen toereikend is, heel belangrijk voor de gelovige. Ook omdat er onder christenen misschien wel het gevaar aanwezig is, dat het zicht op Jezus vertroebelt wordt door allerlei gebeurtenissen in Kerk en samenleving. Alleen een helder zicht op Jezus als de Overste Leidsman en Voleinder van ons geloof zal de gelovige toerusten om met geloof, hoop en liefde Hem te verwachten tot zaligheid.

Datum

25 nov 2023
Verlopen!

Tijd

09:30 - 15:00

Locatie

De Schulp
Buizerstraat 10, 9408 BB Assen
Categorie

Organisator

Bijbelse Bron